Kuasa Emas

Utusan - 11/01/2012
PUAK Inca mempercayai emas seperti air mata matahari kerana keagungan dan keunggulan serta simbol kemewahannya yang menjadi dambaan setiap zaman.

Simbol kemewahan, ketulenan dan kekuatan, ia sering dikaitkan dengan unsur-unsur kepercayaan dan ketuhanan serta kelas bangsawan tersendiri. Hari ini emas menjadi asas penting dalam setiap budaya, mewarisi kecantikan semula jadi batuan bernilai tinggi dan medium berharga setiap zaman.

Berbicara tentang perhiasan barang kemas, rasanya tidak lengkap tanpa menyebut Habib Jewels iaitu jenama jauhari unggul tempatan.Pengurus pemasaran komunikasi Habib, Yasheedah Yashaiya menunjukkan koleksi emas terbaru


Kepekaan Habib terhadap rekaan koleksi barang kemas tersebut sangat terserlah seiring dengan kehendak fesyen dan kemahuan penggemar.

Lantaran itu, Habib saban waktu mempersembahkan koleksi terbaru untuk memenuhi selera pemburu barang kemas yang senantiasa menginginkan gaya terkini.

Sempena sambutan Pesta Emas 2011 yang berakhir hari ini, Habib menampilkan satu lagi koleksi istimewa yang menawan hati dan mata yang memandang.

Bagi musim terbaru, Habib memfokuskan kepada rekaan yang tampak moden dan kontemporari.Motif baru dipadankan dengan unsur-unsur yang tidak ketinggalan zaman.


Source - http://www.utusan.com.my/utusan/info.asp?y=2011&dt=0320&pub=Utusan_Malaysia&sec=Feminin&pg=fe_01.htm
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...