Cara Membuat Pembelian Produk Public Gold Untuk Pelanggan BaruBagi yang masih belum pernah membuat pembelian produk Public Gold, anda perlu membuat pembelian pertama melalui dealer sah PG. Sila ikuti langkah di bawah.

#1. Sila sms NAMA PENUH, NO. KAD PENGENALAN, ALAMAT, EMAIL, NO AKAUN BANK (Public Bank, Maybank, Bank Islam atau RHB), dan produk pilihan anda ke 0137579452.#2. Selepas itu check email anda dan download borang 'Sales Order' dari Public Gold. Buat bayaran ke dalam akauan bank Public Gold yang dinyatakan dalam borang tersebut.#3. Print borang 'Sales Order' beserta bukti bayaran (resit bank) dan bawa ke cawangan PG yang berdekatan untuk mengambil produk tempahan anda.

>> Pejabat Urusan Public Gold di Seluruh Malaysia

Anda boleh bermula hanya dengan order 1 Dinar atau 100g Silver Bar (produk paling kecil & murah).

Untuk mendapat diskaun 1% untuk setiap pembelian dan diskaun 0.5% untuk setiap jualan balik, sila daftar sebagai dealer Public Gold. Anda hanya perlu membuat pembelian sebanyak RM20,000 bagi mana-mana produk PG dalam satu resit. Sijil akan diberikan bagi yang mendaftar sebagai dealer.

Untuk pembelian seterusnya, anda boleh 'lock price' sendiri secara online bila-bila masa 24 sehari 7 hari seminggu di website PG. Sila call atau sms ke 0137579452 untuk sebarang pertanyaan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...